1

SkillSoft

SkillSoft е създадена през 1998 г. и в момента най-големият доставчик на онлайн обучения в света. Компанията предлага над 120 000 обучителни материали, разпределени в 7 000 курса, 65 000 видеа и 46 000 книги на 29 езика.

SkillSoft има и уникален подход в предлагането на обученията, като курсовете включват интерактивни видеа, симулации, анимации, книги и аудио записи, така че всеки да може да се обучава по най-удобният за него начин и време.

Сред авторите и презентаторите в курсовете на SkillSoft са световно известни и признати експерти, като Джак Уелч, Стивън Кови, Маршал Голдсмит, както и редица професори от Харвард.

Обученията са разделени в няколко тематични области – Бизнес и лидерство, Дигитални умения, ИТ умения и сертификации, съответствие (compliance). Ние сме партньори на SkillSoft за България.

Клиентски истории

next consult business and management consulting Как Камакс покорява нови върхове с помощта на Некст Консулт

Специалистите от Некст Консулт разработват цялостна дългосрочна програма и план за бизнес развитието на Камакс.

Прочети повече

Ползи

Проучване сред 36 000 служители на компании от 19 индустрии, преминали през програмите за онлайн обучение показва, че Skillsoft програмите са допринесли за:

  • 53% ръст на ангажираността на служителите
  • 53% ръст на производителността
  • 40% ръст на приходите
  • 26% намаление на разходите
  • 16% намалените на текучеството

Отговорен партньор

Тошко Петков

Тошко Петков

consulting@next-consult.com

+359 2 865 8436

Bobi Uzunov

Борислав Узунов

Старши Консултант

Абонирай се и получавай първи новини, интересни материали от нас и нашите партньори, примери за добри практики и екслузивни покани за събитията на Некст консулт

ЗАПИШИ МЕ