Дигитален Маркетинг

Ние създаваме и изпълняваме клиентски пътешествия, които ви носят клиенти!

Всичко в маркетинга се свежда до едно - да предизвикате истински бизнес интерес, който да ви донесе клиенти.

Ние съчетаваме най-новите маркетинг технологии на Salesforce с нашите дигитални маркетингови умения и опит

Ние предлагаме интегриран дигитален подход, който ви спестява време и пари

Данни + Анализ + Реклама = Успех в маркетинга

 

 

Дигитален одит

Първата стъпка към успеха се състои в детайлен одит на уебсайта ви, SEO, социалните ви медии, Google Ads рекламите и цялостното дигитално присъствие.

Дигитална стратегия

След направен одит, следващата стъпка е да изготвим подробна дигитална стратегия с конкретни стъпки и клиентски пътешествия, които да изпълнят вашите бизнес цели в дигиталното пространство.

Сегментация

Ще ви помогнем да опознаете клиентите си по нов и задълбочен начин – спестявайки ви излишно време и разходи, с помощта на най-новите технологии в дигиталния маркетинг.

Маркетинг автоматизация

Използвайте най-добрите маркетингови инструменти в света, за да направите вашият маркетинг екип по-ефективен, да синхронизирате усилията за маркетинга и продажбите, да управлявате цялото клиентско пътешествие  с един клик на бутона.

Изпълнение на стратегията

Нашите експерти и дизайнери ще създадат за вас перфектното съдържание, с което да привлечете и конвертирате всеки посетител в потенциален клиент.

Щом налице е добро сегментиране и качествено съдържание е много важно маркетинг съобщенията да бъдат комуникирани в точното време, по правилния канал и в пред правилния човек.

Класифициране на лийдовете

Ние квалифицираме всички постъпили запитвания, преди да ги предадем на вас и вашия търговски отдел, за да не губите излишно време и усилия.

 

Клиентски истории

Отговорен партньор

Вучков

Емил Вучков

digital@next-consult.com

+359 885 917 738

Клиенти

ROLLPLAST
omnicar
rehau
MKB
primedesign
Orbico

Абонирай се и получавай първи новини, интересни материали от нас и нашите партньори, примери за добри практики и екслузивни покани за събитията на Некст консулт

ЗАПИШИ МЕ