Събития

21.06.2019

Next Consult ще бъде домакин на 27-та Международна Lean 20 keys ® конференция през октомври

Престижната организация PDI (Professional Development Institute), собственик на методологията за Lean трансформация 20 keys ® (20 ключа ®), избра да проведе годишната международна 20 keys ® конференция в България с ключовия си партньор Next Consult.

26.03.2019

VI Годишна Salesforce конференция зададе пътя към дигитално съвършенство

За шеста поредна година единственият Златен партньор на Salesforce в България Некст Консулт организира годишната Salesforce конференция в България. Некст Консулт е отличена от Financial Times като една от най-бързоразвиващите се компании в Европа.

27.02.2019

Годишната Salesforce конференция се завръща през март в изцяло нов формат

За шести пореден път организатор на събитието e Next Consult - единственият Златен партньор на Salesforce за България и региона.

23.01.2019

Дигиталната работилница на Некст Консулт посрещна членовете на БАР

Уъркшопът на Некст Консулт е една стъпка по-напред към осъзнаване от бизнеса на нуждата му от дигитална трансформация. Той е продължение на усилията ни да издигнем дигиталния маркетинг в България на по-високо ниво и да скъсим пътя до целта, като помогнем на компаниите чрез примери от реални бизнес казуси и нашето ноу-хау, което сме развили през годините работа с български и международни клиенти.

Абонирай се и получавай първи новини, интересни материали от нас и нашите партньори, примери за добри практики и екслузивни покани за събитията на Некст консулт

ЗАПИШИ МЕ