Case studies

15.07.2020

Дивизия „Фармацевтични продукти“ на Байер България в партньорство с Некст Консулт по стратегически проект

Некст Консулт бе ръководител на проекта, управлявайки мултифункционален екип от старши мениджъри с цел генериране на иновативни решения и оптимално позициониране след кризата с COVID-19.

02.04.2020

Taylor & Hart се довери на Next Consult за внедряването на Salesforce Мarketing Cloud

През годините на партньорство с Salesforce те усъвършенстват знанията си за платформата и съветват Taylor & Hart да мигрират към Marketing Cloud – флагманът на Salesforce за маркетинг автоматизация и интегрирани клиентски пътешествия.

24.03.2020

УНИКА БЪЛГАРИЯ избра Некст Консулт и Salesforce за дигиталната трансформация на своя бизнес

В отговор на огромното предизвикателство за изграждане на надеждни, дългосрочни клиентски взаимоотношения, UNIQA има за цел да управлява сложни 1:1 клиентски пътешествия, да оптимизира бизнес процесите си и да подобри връзката между брокери и клиенти.

31.01.2020

Orbico България печели доверието на клиентите с помощта на Next Consult и Salesforce

Next Consult приключи успешно проекта “Дигитален маркетинг на продуктите Shell Lubricants” за Орбико България, част от Орбико Груп - един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги в Европа.

Абонирай се и получавай първи новини, интересни материали от нас и нашите партньори, примери за добри практики и екслузивни покани за събитията на Некст консулт

ЗАПИШИ МЕ