Индустрия

Търговия и услуги

Нашето разбиране за тази индустрия е, че най-важното за нея са качеството на обслужването, отношенията с клиента и обратната връзка. Ключът към успеха се крие в разбиране на клиента и очакване на неговите нужди. Това лесно се постига с решенията на Salesforce, които се грижат за всеки детайл в комуникацията с клиентите. Нашият отдел по Дигитален Маркетинг пък се грижи за визията на компанията и нейното дигитално позициониране в един зает и шумен пазар.

 

Най-търсени Услуги: 

Подходящи Решения: 

Дигитален маркетинг

Стратегия

Операции и Финанси

Commerce cloud

Marketing Cloud, Pardot

Sales Cloud

Избрани публикации

Персонализирани клиентски пътешествия - тайната на успеха

За добрите бизнесмени не е тайна, че дългосрочният успех на техните компании е свързан с изграждането на персонализирани клиентски пътешествия.

Прочети повече
Е-търговията и изкуственият интелект превземат CRM света

Електронната търговия става неразривна част от взаимоотношенията с потребителите, а за да е адекватно това на клиентските очаквания и нужди, на помощ идва изкуственият интелект.

Прочети повече
brain-marketing Невромаркетингът – следващото поколение маркетинг

Вижте много можем да научим за маркетинга от мозъка. Новата дисциплина в маркетинга разкрива биологичната база на консуматорското поведение.

Прочети повече
digital_trends 5 от най-важните тенденции в дигиталния маркетинг през 2018

Какво трябва да знаем за дигиталния маркетинг през 2018. Най-важните тенденции в социалните медии, гласовото набиране, мобилните устройства и всички други неща от дигиталния маркетинг. Примери за добри практики през новата година.

Прочети повече

Отговорен партньор

Jan

Ян Скварил

sales@next-consult.com

+3592 865 8436

Клиенти

ПРИМЕКС
nedelya
omnicar
boliarka
chez
poin1
praktis
oetker
prosveta
fortuna
mania
CLIO COMMERCE
DKV
WURTH
MR.BRICOLAGE
BGRADIO
bulsatcom
vegamedical

Абонирай се и получавай първи новини, интересни материали от нас и нашите партньори, примери за добри практики и екслузивни покани за събитията на Некст консулт

ЗАПИШИ МЕ